24 jun 2011

AnoHana FINAL TT__TT

ENTRADA BILINGÜE

Anohana es el anime de esta temporada que acaba mas sensiblón y popular . Cuando comenzó la serie dije que me la vería y tal pero no la comentaba. Ahora que ayer emitieron el grandísimo final creo que se merece post . Yo lo he visto con sub en inglés pero me bajo la versión Raws para que las capturas de pantalla salgan de buena calidad y limpias.
El punto central de esta maravillosa serie era el wish de Menma , pués bien , al final del anime se descubre cual es en realidad ya que todo el esfuerzo para los fuegos artificiales se ha ido al traste ya que no era su wish.
...
Crec que el post el faré en català ja que tinc l'idioma de l'ordinador nou en català i em marca faltes quan escric en castellà perque no reconeix l'idioma per a corregir-lo CX
Tindreu que traduir-lo si el voleu llegir tot i que ja hi ha gent que tradueix el meu blog ja que se que els de Alemanya em visiten *__* (Els americans i els de un lloc xungu també). Començaré de nou. Menma te que complir el seu wish per anar al cel i Jintan amb companyia la tenen que ajudar però amb els focs artificials no aconsegueixen res ja que el wish de Menma es el mateix que el de la mare de Jintan. Aquest wish tan i tan desitjat es : Jintan es fica a plorar!
Durant tot l'anime tots ploren i ploren i ploren més pero Jintan mai plora! (deu ser que Jintan no te aigua o alguna cosa per a plorar) Com Jintan es posa a plorar en els focs d'artifici , el wish de Menma es compleix i va desapareixen de mica en mica mentre els altres van descobrint coses del passat exactament d'aquell dia de la mort de Menma. Acaben aclarint coses i es fiquen d'acord per a parlar amb Menma pero quan Jintan va a sa casa ... :

Menmaaaaaaaaa!!!!
Que te ha pasado??!!

Don't worry! Jintan porta a Menma a l'esquena però quan finalment arriben a la base secreta en Jintan ja no la veu i es fica tot crazy a buscar-la amb els altres per fora (grita Menmaaaaaaaaaaaaaaaa como un desesperado : P). Al final troben unes pagines del diari en que posa coses bonicotes per a cada un d'ells : 3
Finalment Jintan xiscla ("gritar" pero en catalán no se si es así , solo se que es así en valenciano) que la buscarà fins a trobar-la .
Els altres companys acaben veient-la quan esta desapareixent TT__TT


Encontramos a Menma!

Spoiler a saco macho! No se si faig be de posar només l'últim capítol però m'importa un pito : D
Hi ha agut una esceneta en que Yukiatsu ha sortit con tots els cabells en moviment que m'ha deixat molt O__O


Yukiatsu tu siempre molas : D

Crearé en el Deviantart el grupo de Yukiatsu ya que este hombre se lo merece por sus maravillosos gustos (?) y movimientos!
Y ahora que Anohana ya se acabó *sniff* solo hace falta esperar a que saquen los nuevos aniems de esta temporada de verano y sobretodo... esperar la rencarnación de Menma.
Esto es todo por hoy , espero que os haya gustado esta entrada vilingüe.

Calificación de la serie : 10/10

4 comentarios:

Pchan dijo...

A mi tambe mha agradat molt anohana , bona serie.
Salutacions
Pd. Suposo que ets fan d umineko amb aquest nom de blog, no? XD ho dic pk mencanta umineko

theunga dijo...

ahahahah si que m'agrada Umineko i es per aixo que tinc el nom que tinc xD
Gracies per comentar!

Sarayty dijo...

A mi este anime me encanto! creo que es precioso. Se convirtió en uno de mis favoritos

theunga dijo...

Pienso que es un anime que no hay que olvidar :)
Gracias por comentar Sarayty <3